Какви ги върши Божана Кацарова в “Сървайвър”?! Заляха я с невиждан хейт СНИМКИ

Новият сезон на “Сървайвър” вече започна, а още с първите му епизоди градуса на напрежението нарастна сериозно. Страстите между участниците така се развихриха, че на моменти изглеждаха дори неконтролируемо.

Едно от звездните имена тази година в племето на Известните е това на готвачката Божана Кацарова, която познаваме покрай “Мастър Шеф” и която вече показва буйния си характер в риалити формата. И ако в предишния риалити формат, в който звездата й изгря, показваше завиден хъс и спортна злоба, то сега е направо неразпознаваема с действията си. До такава степен, че в социалните мрежи нямаше как да не й спестят недоброжелателните реплики.
Брутално порно със Стефани от “Сървайвър” взриви мрежата СНИМКИ 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Survivor BG (@survivor_bg)

“Божана няма капка възпитание и култура”, пишат по повод представянето ѝ в първите дни на шоуто. “Някои от червените са страшно надути и злобни, специално готвачката, ММА боеца и тази с червения бански, дори не им знам имената”, пише друга.
“Вече знам , че тази Божана е супер противно същество”, “най анти-учасник”, “Пълно падение”, “Божана вместо да е пример за истинска бизнес дама, тя е пример за изключително вулгарна и проста жена, срам”, гласят само част от останалите коментари, събрали най-много харесвания в социалните мрежи.
Благо Джизъса с нов прякор в “Сървайвър”, не е за вярване как реагира СНИМКИ
“Божана няма капка възпитание и култура”, пишат в мрежата по повод представянето ѝ в първите дни на шоуто.
“Някои от червените са страшно надути и злобни, специално готвачката, ММА боеца и тази с червения бански, дори не им знам имената”, гласи друг коментар. “Вече знам , че тази Божана е супер противно същество”, “най анти-учасник”, “Пълно падение”, “Божана вместо да е пример за истинска бизнес дама, тя е пример за изключително вулгарна и проста жена, срам”, гласят само част от останалите коментари, събрали най-много харесвания в социалните мрежи.
Други пък отбелязват нещо, което можеше и да остане незабелязано покрай целия хейт – Божана е сложила силиконов бюст! “Още 500 кубика силикон да си сложи, дама няма да стане”.

Дали Божана Кацарова ще залага на новите си прелести или ще покаже, все пак, и някакъв спортен хъс, предстои да разберем съвсем скоро, особено когато страстите в риалити формата закипят дотолкова, че да се заформят и първите интриги между участниците./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето как Наум Шопов свалил Теа, стана ясно и кога са се разделяли ВИДЕО

Водещият на “Ергенът” Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова са заедно вече над 10 години, но отношенията им, оказва се, не винаги са били безоблачни. Това, което наскоро стана ясно даже, шокира много дори и най-верните им фенове. Тези дни звездното семейство само разкри за някои от най-големите си […]

Subscribe US Now