Кралското семейство отпразнува първи Великден без Елизабет Втора

През отминалата неделя кралското семейство се събра за специален повод. Целият двор отбеляза първия си Великден без кралица Елизабет Втора. По традиция всички се събраха в параклиса “Сейнт Джордж” в Уиндзор.
Крал Чарлз Трети и кралицата-консорт Камила бяха начело на пристигащите за великденската служба. Веднага след тях вървяха по-малките братя и сестра на Чарлз принцеса Ан със съпруга си, принц Андрю и принц Едуард заедно със съпругата си и сина си.
Разбира се, най-голям интерес предизвика пристигането на семейството на принца и принцесата на Уелс. Уилям и Кейт заедно с децата им принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис бяха избрали синята гама за тоалетите си.
Принцеса Йожени, която вече е в напреднала бременност, също присъства на службата в компанията на съпруга си Джак Бруксбанк. Сестра й принцеса Беатрис и съпругът й Едоардо Мапели Моци бяха с тях, като и двете дъщери на принц Андрю бяха избрали да не водят малките си деца със себе си.
Освен че отбелязаха първия си Великден като кралска двойка, 9 април беше специален за крал Чарлз и Камила и по друг повод. На тази дата през 2005 г. е била сватбата им, а тази година те празнуват нейната 18-а годишнина, отбелязват от ВВС.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кали шокира сина на Ваня Костова в "Като две капки вода" ВИДЕО

Синът на Ваня Костова остана шокиран след изпълнението на Кали в снощната вечер на “Като две капки вода”, а причината е имитацията й на голямата ни и непрежалима певица. Кали се опита максимално да имитира ангелския глас на Ваня Костова с “Искам тази нощ нещо да ти кажа” и въпреки че […]

Subscribe US Now