ММА боецът Жоро Валентинов опипа Марго в “Сървайвър” и я изпрати у дома СНИМКИ

ММА боецът Георги Валентинов демонстрира не само огромна физическа сила, но и високо либидо в “Сървайвър”. След поредната екстремна игра, той сложи в скута си съотборничката си от племето “Известни” – моделката Марго Купър, по паспорт Маргарита Киприянова, вдигна единия й крак, опипа го от горе до долу с масивните си длани и сключи пръсти около тънкия й глезен, докато тя доволно се кикотеше.

Разгорещен, Валентинов изстреля и няколко реплики на развален руски в лицето на брюнетката, която има български корени, но е израснала в Русия и с мъка говори езика на Вазов. За сметка на това пък си е избрала звучна англоезична нова фамилия.
Обрат в “Сървайвър”! Влизат нови четирима участници СНИМКИ

Марго Купър с неочакван ухажор в “Сървайвър” СНИМКИ
Георги прояви силен интерес към Марго още в началото на предаването, въпреки че тя не беше физически подготвена за изпитанията и се справяше трудно в екстремните игри, които изискват сила и координация. ММА боецът обаче трябваше да се раздели с любимата си, след като зрителите я изгониха от “Сървайвър”.

Моделката беше номинирана заедно с актрисата Снежана Макавеева и кулинарката Божана Кацарова, но получи най-нисък вот от феновете на предаването. “Тръгвам си с чиста съвест и чисто сърце”, заяви тя, а ухажорът й я притисна в обятията си за последно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шведската принцеса пред нова промяна

Смъртта на кралица Елизабет Втора повлече редица на пръв поглед несвързани събития след себе си в кралските дворове на Европа. Датската кралица отне титлите на децата на по-малкия си син, на норвежката принцеса й беше забранено да ползва своята за комерсиални цели, а промени очакват и шведския кралски двор. Най-малката […]