Шведската принцеса пред нова промяна

Смъртта на кралица Елизабет Втора повлече редица на пръв поглед несвързани събития след себе си в кралските дворове на Европа. Датската кралица отне титлите на децата на по-малкия си син, на норвежката принцеса й беше забранено да ползва своята за комерсиални цели, а промени очакват и шведския кралски двор.
Най-малката дъщеря на крал Карл-Густав и кралица Силвия се завръща триумфално в родината си. Принцеса Маделейне живее във Флорида, САЩ, от 2018 г. заедно със съпруга си Кристофър О’Нийл и трите им деца – деветгодишната Леонор, седемгодишния Николас и четиригодишната Адриене.
Новината беше съобщена на официалния сайт на шведското кралско семейство, като не е обявена причината за решението. Затова пък е съобщено, че семейството ще живее в апартамент, принадлежащ на кралското семейство в Стокхолм, а децата тръгват на училище в града още тази есен.
За периода, прекаран в САЩ, принцеса Маделейне поддържаше активно Instagram профила си. Там виждаме, че семейството й са се наслаждавали на американския начин на живот с празнуване на Хелуин, разходки в Сентрал Парк в Ню Йорк и ваканции, прекарани на крайбрежието на Флорида, съобщават ни Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кичка Бодурова попиля "Капките" след гаврата ВИДЕО

Последното издание на “Като две капки вода” предизвика небивал фурор с имитациите си, някои от които придобиха в движение доста скандален характер. Безспорно най-много реакции провокира имитацията на Христо Гърбов, който трябваше да влезе в кожата на певицата Кичка Бодурова и да изпълни един от хитовете в репертоара й “Пея […]