Участник от ‘Хелс Китчън” направи на нищо шеф Ангелов

Отпадналият от “Хелс Китчън” Васил направи шокиращи признания за кулинарното шоу и непрекъснатите крясъци на шеф Виктор Ангелов. Разкритията му са доста пикантни и със сигурност ще хвърлят нова светлина към любимото шоу и известния готвач. 

В предаването на Гала той каза всичко, което не успяхме да чуем от него в “Хелс китчън”, заради непрекъснатите крясъци на шеф Ангелов. 
Той призна, че да получи черна куртка и да стигне толкова напред във формата го е направило щастлив. Заради това, към края се е отпуснал, от една страна, защото е усетил, че се представя добре. А от друга – защото е осъзнал, че не може да се справи със силната професионална конкуренция.
Васил не е готвач, а ресторантьор. Той обаче е амбициозен и обича конкуренцията. Затова преди да влезе в “Хелс Китчън”, решил да посети професионален „треньор“, за да го подготви. Така той се озовал в кухнята на шеф Андре Токев. Той пък го приел радушно за чирак.
Подготовката с екипа на шеф Токев била страшно полезна за Васил. Атмосферата в тази кухня нямала нищо общо с „ада“ на шеф Ангелов. „Там не се викаше, не се крещеше, нямаше никакви такива неща“, изтъкна Васил. В зрителите не остана и съмнение, че ресторантьорът предпочита работата със шеф Токев.

Отпадналият от надпреварата разказа, че не е бил много готов за социалната игра в риалити шоуто, за изолацията и за това да прекарваш цялото време с хора, с които хем трябва да работиш в екип, хем са ти люта конкуренция.
Васил призна, че негови близки са се притеснили от някои негови твърде остри реакции, но подчерта, че който не е бил “Хелс Китчън”, не знае какво е напрежението там.
„Много пъти съм чувал: „Мечтая да имам собствен ресторант“. Това е лесно – въпросът е ресторантът да просперира и да радва клиентите. Защото това, което правим, е малко или много изкуство“, заяви Васил пред Гала.
Той направил първото си заведение в Китен на 22 години, като взел голям кредит, просто защото не харесвал шефът му да му крещи. Успял да изплува от това изпитание доста трудно, призна Васил. Сега обаче бизнесът му върви успешно, призна той и обяви, че само да мине абитуриентския бал на Цвети от “Хелс Китчън”, на който е обещал да отиде, ще замине за морето и ще отвори ресторанта за новия сезон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хайди Клум пак захвърли дрехите - за да се наслади максимално на слънчевото време

Ако някой случайно е пропуснал, сезонът на банските официално настъпи. Това може и да не важи за нашите географски ширини, но има места по света, където вече е наистина топло. Дотолкова, че човек може спокойно да захвърли дрехите и да се излежава лежерно под слънчевите лъчи. Точно това и правят […]