Снимката на Христо Стоичков с Доналд Тръмп, която разгневи феновете на футболиста

Бившият президент на Щатите Доналд Тръмп е голям фен на голфа и често използва свободното си време, за да поиграе.
Оказва се, че този спорт е новото основно занимание през свободното време и на българския футболист Христо Стоичков, откакто живее и работи зад Океана.
Именно голфът стана причина Христо Стоичков да се срещне с  Доналд Тръмп. От публикациите му в социалните мрежи се разбира, че двамата са се засекли случайно в един от частните голф клубове на Тръмп в Палм Бийч.
“На голф с Доналд Тръмп. Приятните изненади не са само на футболното игрище. Големите играчи – също”, пише Стоичков под серия от снимки, на които го виждаме с усмивка да позира до бившия американски президент.
Споделените кадри, които са харесани от над 20 хиляди човека в Instagram обаче станаха причина за разпалена дискусия от страна на последователите на Камата.
И въпреки че много от феновете му го поздравиха за кадрите с коментар “две легенди на едно място”, се намериха и такива, които изразиха разочарованието си, че Стоичков има желание да се снима с Доналд Тръмп.
Много от последователите на Стоичков от латиноамерикански произход не скриха крайното си възмущение.
“Този човек е против нашата общност, а ти го рекламираш”, пише един от феновете на Камата, като добавя, че от този момент насетне вече не уважава Стоичков. “Просто развали седмицата, а още не е започнала, Христо. Това заболя много”, пише втори. “Какава гадост”, добавя трети.
Някои от последователите на българския футболист обаче обърнаха внимание, че Христо Стоичков е свободен човек и може да се снима, с когото си поиска, пък било то и с Доналд Тръмп.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Силвия Кацарова пред БЛИЦ TV: Коя е тази награда, която би могла да бъде по-голяма от любовта на публиката

На 18 октомври в зала 1 на НДК се състоя заключителния концерт на турнето “Обич и песен”, където се изявиха едни от най-големите и обичани естрадни звезди у нас.  Безспорно сред големите имена се откроява това на Силвия Кацарова. Наш репортер се разходи зад кулисите на концерта и приклещи някои […]