Кейт Мидълтън, една снимка и много катастрофални последствия

“Е, поне не съм използвал фотошоп.” Думите са на нидерландския крал Уилем-Александър при въпрос от тази седмица за снимка на децата му. Коментарът му, разбира се, е по повод модифицираната снимка на Кейт Мидълтън от началото на седмицата.
Това да стане обект на подигравки обаче е най-малкият проблем на принцесата, съпругът ѝ, както и цялото им обкръжение. Както коментират много кралски експерти, снимката успя да дискредитира доверието в кралско семейство.
Ако не можеш да вярваш на двореца Кенсигтън, разпространил снимката, на кого да вярваш, се питат доста от тях. Големите информационни агенции свалиха от сайтовете си въпросния кадър, а Кейт Мидълтън лично се извини за “играта” си с фотошоп.
Според кралския експерт Теса Дънлоп обаче остават много други въпроси. “Знаем отдавна, че Кейт е фотографът в семейството, но сега снимката е направена от Уилям. Тогава защо тя я е модифицирала? Ако принцесата само е променила светлинните настройки, защо, за бога, дворецът не публикува и оригиналния кадър?,” коментира тя пред The Mirror.
Това е мнението и на PR експертът Дъг Елдридж, който коментира пред Fox News, че показването на оригиналната снимка е “най-близката до ума стратегия” в тази ситуация.
Принцът и принцесата на Уелс обаче явно нямат намерение да направят това. С което само подклаждат още повече слуховете, че нещо се случва с Кейт Мидълтън, а кралското семейство крие много неща от обществеността.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Понякога наистина нямам представа кога и как са изминали пет работни дни, но е факт, че се е случило. В такива моменти може би имаме нужда от почивка. А може би имаме нужда от една хубава петъчна доза сексапил, за да се освестим и подготвим за уикенда. Доказано е (но не […]

Subscribe US Now