Голяма радост за Тото от “СкандаУ” и Кристин, показаха как… СНИМКИ

Тото от “СкандаУ”, който днес празнува рожден ден, има още един повод да почерпи – двамата със съпругата му Кристин кръстиха дъщеричката си Ая.

“Кръщението е едно от най-важните тайнства! Това е второто раждане на човек – духовното раждане, първото е физическо. Имам две дечица, не – вече са три, защото станах и духовна майка ! Благодаря за тази чест и отговорност! Ая, обещавам да те напътствам, да ти помагам, да те възпитам духовно и да ти разкажа всичко, което знам за Господ!”, пише в Инстаграм профила си танцьорката и хореограф Кристин Петринска.
Тото от “СкандаУ” разкри колко пари му искат звездите

“Винаги ще бъда до теб, защото това е моя отговорност! Надявам се след години да идваш при мен, да пием кафе и да си говорим дългооо като приятелки!”, допълва още щастливата майка.
Нов резил за Тото от “СкандаУ” след гафа с Ботев и Левски ВИДЕО

Припомняме, че Тото и Кристин се ожениха в началото на юли 2022-ра, в ресторант на брега на язовир Пасарел. Четири месеца по-рано се роди дъщеричката им Ая. Двойката има и син, чието име е Доминик.

“Децата не ги крием, по-скоро не ги показваме. Не трябва да се експлоатира това. Имам предвид да се прекалява… Спомням си какво ми каза, когато научи, че чакаме второ дете: “Ако имаш едно, което е лудо за две, е много трудно. Но ако имаш две, имаш двеста”. И се оказа факт. В момента имам 200 деца”, сподели Тото в тв гостуване пред Петя Дикова през май тази година./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ще се сбогува ли напълно Ким Катрал със Саманта

Все по-близко сме до момента, в който ще видим триумфалното завръщане на любимата на всички сексапилна пиарка Саманта Джоунс – в продължението на “Просто ей така”. А Ким Катрал, която перфектно се превъплъщава в образа, разкри някои “вътрешни” подробности за предстоящото си участие. В интервю за предаването Today with Hoda […]

Subscribe US Now