5 идеи за маникюр в цвета на 2024 г.

Знаем добре, че е един от най-лесните начини да добавим акцент във външния си вид е чрез маникюра. Успяхме дори да отбележим Коледа с помощта на празнични нокти за настроение, а сега е време да се подготвим и за новата 2024 г.
Цветът на новата година вече е известен и това е Peach Fuzz или прасковен мъх. И какъв по-добър начин да го почетем от маникюр, вдъхновен от него?
Праскови
Не само нежен розово-коралов цвят, но и направо истински прасковки, изрисувани върху ноктите – как да не се почувстваме моментално по-добре?
Артистично
Красивият приглушен цвят “прасковен мъх” ни дава възможност за доста интерпретации. Като например този абстрактен маникюр със златисти елементи.
Омбре
Техниката за плавно преливане на цветовете отдавна “слезе” от косите на ноктите. А тук имаме пример за доста екстравагантното й използване в нюанси на оранжевото.
Класическо
Или почти – ако се загледаме, виждаме че цветът на различните пръсти леко се различава, но общото усещане е за един нежен и елегантен маникюр.
Пламтящо прасковено
За този впечатляващ маникюр трябва да разполагаме с професионалист, способен да изрисува тези нежни прасковени пламъци по ноктите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ели Гулдинг в 22 факта

Днес, 30 декември, рожден ден празнува британската певица, текстописец и китарист Ели Гулдинг. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now