След сватбата с Маестрото Виктория Готева се похвали със…

Въпреки вълната от негативни и на моменти иронични коментари в публичното пространство за сватбата на Виктория Готева с 27 години по-възрастния от нея Евгени Димитров-Маестрото, новинарката от bTV все пак не крие щастието си от избора, който е направила.

Нещо повече – явно толкова й харесва новата ситуация, че тя нямаше търпение да подчертае, че вече е госпожа. 28-годишната Готева е запазила своята фамилия, но е добавила с тире и тази на съпруга си.
Не е за вярване какво поиска Маестрото от младата Виктория след сватбата

И задължително се представя с двете си фамилни имена – Виктория Готева-Димитрова всеки път, когато съобщава новините от телевизионния екран, пише “Уикенд”.
Близки на младата Виктория скочиха срещу Маестрото, страхуват се да не я…
На зрителите на медията обаче им прави впечатление и друг детайл – как светят очите на младата госпожа, когато споменава в ефир фамилията на съпруга си. Очевидно е много щастлива с него. Поне засега, а колко ще продължи идилията им, времето ще покаже./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шефката на силиконките се потроши много лошо СНИМКА

Шефката на силиконките Мариана Маринова претърпя инцидент, заради който ще й се наложи сериозно да промени плановете си. Става въпрос за счупване на ръката по възможно най-нелепия начин. Докато подреждала чантата си на най-високия рафт в гардероба, тунингованата брюнетка паднала, след като столъп се счупил и се потрошила, става ясно […]

Subscribe US Now