Ето коя жена измества Иван и Андрей като водещи на “Фермата”

Фермата се завръща на екран с новия сезон на bTV под мотото „Нишката на живота“. Деветото издание на риалитито ще стартира на 4 септември от 20 ч. Продуцентите обещават, че тази година зрителите ще видят вечните български традиции в динамиката на модерния свят.

Новият сезон на предаването идва с нови правила, нови игри и съвсем нова визия. Освен това Иван и Андрей няма да водят сами риалитито, а до тях ще застане жена – Мария Силвестър според мълвата.
Някои от феновете обаче предполагат, че това може да е Емануела Толева или пък Ирина Тенчева – половинките на култовите водещи, пише “Уикенд”. 

За никого не е тайна обаче, че Мария Силвестър е работила с двамата още преди 12-13 години, когато водеха вечерното предаване „Шоуто на Иван и Андрей“ по Нова тв, където тя бе репортер. След това бе водеща и на благотворителния концерт „Помогни от вкъщи“, даренията от който подпомогнаха най-уязвимите и засегнатите от извънредното положение в страната деца и възрастни хора.
Снимките на шоуто вече са стартирали в близост до Перник, където в следващите седмици в стопанството и на арената за битки ще прелива от емоции.
Макар обновените правила, визия и битки, водещите отбелязват, че „Фермата“ ще запази духа, превърнал я в най-българското риалити. То ще се излъчва от 20 ч. всеки понеделник, а в дните от вторник до четвъртък – от 21 ч.
Феновете на шоуто се молят с две ръце семейство Джаферович да не са участници. Те не искат и да чуят за двойката, която пресоли манджата с безкрайните си изяви на малкия екран./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Уилям и Кейт се скарат

Принцът и принцесата на Уелс са не само едни от най-обичаните членове на кралското семейство. За мнозина британци (и не само британци) те са пример за подражание за здраво и сплотено семейство. Оказва се обаче, че животът на Уилям и Кейт е далеч от перфектен. “Не толкова спокоен. И не […]

Subscribe US Now