Еротичният курс, който Мелинда Гейтс изкара

Въпреки че вече не е Гейтс, Мелинда Френч продължава да е вдъхновяващ пример за жена, която с образование, амбиция и упоритост продължава да постига целите, които си е поставила. Следващата й може и да изглежда прозаична за човек от нейния калибър.
58-годишната бивша съпруга на Бил Гейтс е решила отново да намери любовта. И както за повечето важни неща в живота си, е изкарала специален курс за целта.
Мелинда Френч се е записала за класа по еротична интелигентност на Естер Перел. Белгийската терапевтка е популярна както с TED лекциите си на тема “отношения”, така и с едноименната си книга “Еротична интелигентност”, издадена и на български език.
“Едно от нещата, за които Перел говори, е властта”, казва Френч по време на срещата Most Powerful Women, организирана от списание Fortune. “Аз имам отношения с бившия си съпруг на работно ниво, а се надявам в бъдеще да имам отношения с някого и извън работа. Трябва обаче да помислим за властта във връзката, как я споделяте помежду си, как я споделяте заедно.”
Естер Перел често говори за това какво значение има властта в интимните отношения и колко е важно не да изоставяме собствената си в името на любовта, а да я градим заедно в колаборация с партньора си.
Като пример за последното е “поемането на властта” от единия партньор, когато другият има нужда от пространството да се грижи за болен родител например или от време, което да посвети на нова квалификация, поясняват от Fortune.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващото решение на Робърт Левандовски

Преди седмица светът на футбола научи, че Карим Бензема е новият носител на най-престижната индивидуална награда във футбола – Златната топка. Нападателят на Реал Мадрид доста убедително спечели пред своите конкуренти и накара всички да говорят за него. Бензема може и да бе големият печеливш от церемонията, защото си тръгна […]