Сериозен здравословен проблем мъчи Мис България Теодора Мудева

Най-красивата ни българка за 2018 г. Теодора Мудева, която доскоро беше част от естремното риалити “Игри на волята”, страда от доста сериозен здравословен проблем, заради който и няма как да бъде пределно спокойна в нито един момент.

Мис България се бори с инсулинова резистентност, а новината разкри самата тя и добави, че с това състояние се е сблъскала за първи път преди началото на формата, излъчван в ефира на Нова тв.
Мудева от “Игри на волята” се оплака, че получава смъртни заплахи от…
“Трудно контролирам кръвната си захар. Минах лечение, най-важното за мен е да бъда здрава, към това се стремях, преди да вляза, в шоуто. Не беше от значение как точно изглеждам, жените умеем да се справяме с глада”, откровена е Мудева.

Изненада: Теодора Мудева от “Игри на волята” се оказа бременна, но не… ВИДЕО

В момента Мудева се е отдала на професионалните си ангажименти, които за кратко бе отложила заради участието си в “Игрите”. Колкото до сватбата й с дългогодишния й партньор Румен Радев, който също взе участие в шоуто, тя се очаква през топлите месеци на следващата година, пише “Галерия”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Панелист на Гала е аут, причината е много неприятна! Ужасът се повтори и в bTV

След като вчера един от панелистите на Гала – Ромина Тасевска, не се появи в ефир, а водещата притесни допълнитело аудиторията с думите: “Бързо възстановяване”, ето, че този ужас днес се случва и в bTV, където екранният партньор на Деси Стоянова – Петър Дочев, обяви същото. Панелистката на Гала – […]

Subscribe US Now