Хилари Дъф е отново бременна

Хилари Дъф има не само успешна кариера, но и в личен план нещата ѝ се получават повече от добре. Като семейството ѝ скоро ще се увеличи с още един член.
От профила на 36-годишната изпълнителка и актриса в Instagram разбираме, че тя е бременна със своето четвърто дете. Дъф публикува снимка, на която е със съпруга си Матю Кома и трите си деца.
Докато всеки един е зает със своите си неща, виждаме как Хилари Дъф е сложила ръка на корема си. В описанието под снимката пък тя закачливо пише, че това е изненадата ѝ.
Матю Кома също сподели снимката, като написа, че бебе номер четири е на път. Кома обаче реши да направи нещата още-закачливи, отбелязвайки като местоположение на снимката клиника по вазектомия.
Най-големият син на Хилари Дъф – Лука (11 г.), е от брака ѝ с Майк Комри, с когото се раздели през 2014 г. Малко след това тя започна да излиза с Матю Кома, а през 2018 г. се роди и дъщеря им Банкс.
През 2021 г. пък Дъф и Кома станаха родители на още едно момиче – Мей. Към момента обаче двамата не са разкрили пола на четвъртото си дете.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джей Ло и семейният й дом за празниците

Дженифър Лопес очевидно е в доста продуктивна през 2023 г., защото новините покрай нея буквално валят. Тя ни обеща нов албум догодина, като първият сингъл “Can’t Gat Enough” ще се появи още през януари. Междувременно стана ясно, че се снима в доста обещаваща екранизация на “Целувката на жената-паяк”. И, ако […]

Subscribe US Now