Голата кметица се изправя срещу фолкпевица в зверска надпревара за…

Популярната като голата кметица Диана Габровска влиза в жестока конкуренция с фолкпевица и роден топмодел за короната в конкурса „Мисис България“.

Габровска била една от първите записали се за кастинга, научи „Телеграф“. Освен нея в състезанието по красота ще вземе участие фолкпевицата Дебора, както и носителката на няколко титли за модели Виктория Джумпарова.

“Тази година имаме рекорден брой записали се в кастинга. Над 2500 кандидатури сме обработили“, заяви собственикът на марката Меги Савова. До финала са допуснати 15 красавици. Всички момичета са майки на поне едно дете, а има и дама, която отглежда 4 отрочета, разкри още Савова. Сред кандидатките има йога инструктор, лайфкоуч, състезателка по фитнес, инфлуенсър, дизайнерка, адвокат и др. За първи път от години има сериозно звездно присъствие.
Момичетата ще дефилират е три тура. В първи красавиците ще бъдат представени от своите деца. Малчуганите ще трябва да разкажат защо мама е най-достойна за титлата. Втори кръг ще бъде посветен на България, а трети традиционно е за официалните тоалети. Победителките ще бъдат избирани от компетентно жури, което се състои само от носителки на титлата „Мисис България“ от предходни години./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Разделени и щастливи - тайната на брака на Крис Хемсуърт и Елса Патаки

Какво прави човек след 13 години брак? Определено не това, което след 27… Оставяме шегата по адрес на Хю Джакман и Дебора Лий Фърнес настрана, и поглеждаме към Крис Хемсуърт и съпругата му Елса Патаки. За щастие те двамата нямат намерение да се развеждат, но са намерили умен начин да […]

Subscribe US Now