Какво ли е намислила Дженифър Лопес

Дженифър Лопес е една от най-следваните личности в Instagram със своите 227 милиона последователи. Толкова много фенове се задържат не само с музика и филми, но и с редовно публикуване.
И по принцип Джей Ло знае как се прави всичко това, но интересното е, че от няколко дни профилът ѝ в Instagram е напълно празен. Всички постове липсват, няма и профилна снимка.
Всичко изглежда така, сякаш или изпълнителката е решила да занули всичко (нещо, което Кание Уест прави като за добро утро), или профилът ѝ е бил хакнат, а всичко от него – изтрито.
Мистерията е пълна, но източници на Deadline твърдят, че всичко това е съвсем целенасочено и съвсем скоро Дженифър Лопес ще обяви нов проект. Към момента остава само да гадаем какъв точно ще бъде той. Може да бъде музикален, може да бъде филмов и дори някакъв, свързан с козметика.
Факт е, че доста актьори използват този похват, за да промотират новите си филми – изтриват всички си постове от профилите си, за да привлекат вниманието на последователите си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кървав ужас! Анита Мейзер е в болница, след като бе нападната от... ВИДЕО

Сексбомбата Анита Мейзер е пострадала тежко. Силиконката е нахапана от кучето на свой приятел, който сега се опитва да я измами по брутален начин.  Варненката, която след обвинението за убийство на своя интимен приятел Николай се премести да живее в Америка, показа шокиращи кадри от инцидента и разказа подробно как […]