ДНК тестът, който доказва, че Джулият Робъртс всъщност не е Робъртс

В началото на ноември 2022 г, стана ясно, че хората, платили болничната сметка при раждането на Джулия Робъртс, са не кои да е, а Мартин Лутър Кинг-младши и съпругата му Корета Скот Кинг. Актрисата не крие, че тогава и двамата много са помогнали на родителите ѝ.
Стана ясно, че семействата Кинг и Робъртс са били близки. Приятелството им се е заформило след като родителите на актрисата приели децата на Лутър Кинг-младши да учат в актьорското училище, което тогава ръководели. А както вероятно се досещаме, това е бил забележителен жест, предвид тогавашната дискриминация към цветнокожите.
А сега излиза една още по интересна подробност за живота и по-точно за корените на Джулия Робъртс – една голяма тайна в семейството на звездата от “Билет за рая”.
В епизод от поредицата Finding Your Roots с Хенри Луис Гейтс виждаме как Джулия Робъртс научава, че всъщност не е роднина на предполагаемия си прапрадядо Уилис Робъртс.
“В архивите на Джорджия открихме, че през 50-те години на XIX век Рода (прапрабаба ѝ) се е омъжила за мъж на има Уилис Робъртс”, казва доктор Хенри на актрисата. Той уточнява, че актрисата носи фамилията на прапрадядо си Уилис, но той умира през 1864 г. – близо 10 години, преди да се роди прадядото на Джулия – Джон, отбелязват от CNN.
“Но, о, чакай, аз не съм ли Робъртс?”, пита тя Гейтс.
Той обяснява, че с екипът му не са открили никакви подробности за самоличността на прапрадядото на Джулия, затова накрая правят ДНК тест с проби от актрисата и братовчед й, за да разберат кой е бил бащата на прадядо им.
“Така открихме съвпадения, които всъщност свързват Джулия и братовчед й с мъж на име Хенри Макдоналд Мичъл”, казва доктор Хенри.
“Значи ние сме Мичъл?”, изумена Джулия Робъртс се обръща към Гейтс, на което той отвръща: “Ти си Джулия Мичъл. Ти не си Робъртс биологично.”
Според проучването, което Гейтс и неговият екип са направили, Мичъл е бил женен с шест деца. Майка му обаче е живяла на четири къщи от Рода Сътъл Робъртс. И по всичко личи, че Мичъл е имал извънбрачна връзка с прапрабабата на актрисата.
“Наистина съм втрещена и се опитвам да обгърна идеята, че моето семейство, всъщност не е мое семейство, но все пак предпочитам фамилията Робъртс”, категорична е обаче актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как Марго Роби събра погледите на всички

На наградите Златен глобус тази година видяхме много безупречни тоалети, носени от любимите ни знаменитости. Една неповторима рокля обаче привлече много погледи и то с причина – за изработката ѝ има цяла история, която може да се разкаже. Актрисата, която я облича, е Марго Роби. През годините тя и френската […]

Subscribe US Now