Защо принц Хари няма да се срещне с баща си във Великобритания

Днес, 7 май, принц Хари пристигна във Великобритания. Той е в родината си по повод десетата годишнина на основаните от него игри за ветерани Invictus, като ще присъства на тържествена служба в катедралата “Сейнт Пол” в Лондон в сряда.
До последно не беше ясно дали Хари няма да дойде със съпругата си и децата си. Стана ясно, че той идва сам, а това може да е неофициалната причина Бъкингамският дворец да реши принцът да не се срещне с баща си по време на престоя си в Лондон.
Хари няма да се срещне с крал Чарлз “заради запълнената програма на негово величество”, твърди източник на Hello. И допълва, че принцът е наясно с натовареното ежедневие на баща си и ще очаква да го види при друг повод.
На 8 май крал Чарлз ще е домакин на първото градинско парти в Бъкингамския дворец за годината – едно от първите големи събития, на които той ще присъства след диагнозата си. Очевидно и до края на седмицата той няма да успее да намери време за сина си.
Припомняме, че през февруари, когато беше оповестена новината за заболяването на Чарлз, принц Хари взе самолет и в рамките на 24 часа успя да дойде от Калифорния до Лондон, за да види баща си

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайла на MET Gala 2024 и роклята от пясък, заради която носиха певицата по стълбите

Първото впечатление е най-важно – това добре го знаем. Правилото важи с пълна сила и за първата поява на MET Gala. На тазгодишното издание на бляскавото събитие своя дебют направи и 22-годишната южноафриканска певица Тайла, която стана световноизвестна с хита си “Water”. Красавицата успя да събере всички погледи на червения килим още […]

Subscribe US Now