Специалният коктейл на Райън Рейнолдс

Докато всички все още говорят (и най-вече гледат) за тоалета на Блейк Лайвли на MET Gala, ние не сме забравили, че тя и Райън Рейнолдс са страхотна двойка.
И то във всеки аспект, а чувството за хумор, което демонстрират, е може би едно от най-силните им и привлекателни страни. Канадският актьор се старае редовно да ни показва колко е забавен, а понякога и докато рекламира джина си – Aviation.
Поредната забавна реклама дойде за Деня на майката, който в Америка празнуват всяка година на втората неделя от месец май. В нея виждаме как Райън Рейнолд приготвя специален коктейл – Mother’s Ruin Punch, в компанията на една специална за него жена – майка му Тами Рейнолдс.
Въпреки че задачата ѝ е да му помага, изглежда така сякаш Тами повече пречи на сина си, защото постоянно му казва какво трябва да направи (или какво не прави както трябва). Иначе, коктейлът, забъркан от актьора без напрежение, съдържа лед, захар, джин, който е Aviation, естествено, сок от грейпфрут, лимонов сок, сладък вермут и сода, която също не е случайна.
Не е, защото тя е Betty Buzz – марката, която Блейк Лайвли пусна на пазара през миналата година. И това, разбира се, не е първата рецепта за коктейл, която актьорът демонстрира с джин си, като преди няколко месеца забърка такъв на Misdirect по повод пускането на Red Notice в Netflix.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now