Изпълнителката, която прибегна до услугите на шаман

Повечето известни личности не се двоумят много преди да споделят с феновете си какво се случва с тях. Най-вече, когато преминават през трудни периоди.
Това обаче не важи за Anitta. Бразилската изпълнителка е преживяла доста сериозен стрес заради здравословното си състояние, което е наложило множество изследвания и посещения при лекари.
В интервю за InStyle Лариса де Маседо Мачадо, както е истинското ѝ име, споделя, че в края на 2022 г. е имала проблеми с белите дробове, но лекарите не са можели да открият какво точно ги поражда.
Anitta пояснява, че е била хоспитализирана в продължението на месеци, без никой от феновете ѝ да разбере за това. Опасенията на лекарите са били, че става дума за някаква форма на рак, но дори множеството изследвания не са успели да им помогнат да разберат какво се случва с нея.
Тогава на изпълнителката е било препоръчано да се подложи на духовно лечение при шаман, за да опита да реши здравословните си проблеми. И макар нетрадиционен, този метод е дал резултат. “Върнах се напълно променена”, казва тя.
След сеансите при шаман Anitta се е подложила на нова серия от пълни изследвания, които са показали, че тя вече е излекувана. Изпълнителката не пояснява какво точно е направил шамана и в какво състояние на ума е успял да я постави, но то е дало резултат.

Изпълнителката твърди, че преживяването ѝ е помогнало да промени психическата си нагласа за много неща и сега живее по съвсем различен начин.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как и защо Шакил О'Нийл свали 25 кг

Той има много прякори – Дизел, Големият Аристотел, Големият Баришников, Супермен. Заради него баскетболната асоциация променя начина, по който се произвеждат баскетболните кошове, за да могат да издържат на мощта му.  Шакил О”Нийл е част от историята на NBA като един от най-добрите играчи. Това той демонстрираше през цялата си кариера в най-престижната […]

Subscribe US Now