Постижението на Лора Найденова да покори всички най-високи върхове у нас

Всеки, който следи Лора Найденова в социалните мрежи, знае, че тя не само обича да готви вкусни ястия, но и да пътува.
А в повечето случаи съчетава тези две страсти. От един от последните ѝ постове в Instagram разбираме, че най-после е успяла да постигне една своя цел, за която ни разказа преди няколко месеца.
Лора е успяла да покори най-високите върхове на всички 39 планини които се намират на територията на България. От описанието под поста става ясно, че това начинание ѝ е отнело близо три години.
Разбира се, през това време тя е посетила и много други доста по-далечни дестинации. Като за последно си е оставила връх Вихрен, а на цялото приключение е посветила специално видео в канала си в YouTube.
От видеото става ясно, че това не е първият път, в който покорява най-високият връх в Пирин, но сега за първи път е заснела всичко. И именно това видео служи като завършек на поредицата ѝ за върховете в България.
Походът е започнал от хижа Вихрен, като Лора Найденова пояснява, че има няколко начина, по които да се стигне до върха, но тя и спътниците ѝ са избрали да минат по така нареченият Джамджиев ръб.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

7 коледни базара в София, които да посетим

С идването на декември празничното настроение някак неусетно започва да се прокрадва във всеки дом. Без да си даваме сметка, магията на Коледа ни завладява малко по малко. Все по-натрапчиво си тананикаме “Jingle Bells”, все по-често си пускаме коледния албум на Майкъл Бубле и все по-наложително става да измислим какви […]

Subscribe US Now