Любовен триъгълник в “Игри на волята”! Мария Гроздева изтръпна от кандидат-снахата ВИДЕО

Състезателката ни по спортна стрелба Мария Гроздева изтръпна от кандидатката си за снаха. Тя е доволна от представянето на сина си Валери в “Игри на волята”, но не и от набезите на Мирела, която откровено му е хвърлила око. 

Зрителите на шоуто забелязват любовните искри между Валери и Мирела, а в последния епизод те открито заявиха пристрастията си един към друг. Но Мирела е на кръстопът – да поеме ли към нещо ново или да се върне при бившия, който също е сред участниците в “Игри на волята”. 
За никого не е тайна, че Мирела и Лефтеров са бивши гаджета. През Валери тя направи скандално интимно признание, че с бившия се е чувствала като в затвор. Той дотолкова я ревнувал, че не й позволявал да ходи никъде. И в крайна сметка той пожелал да се разделят. Два месеца преди да се впуснат в предизвикателството “Игри на волята” той я помолил да се съберат. 
 

Тримата участват в шоуто и по стечение на обстоятелствата са в едно племе. Мирела не крие симпатиите си към Валери, наричайки го “съвършен”. Определено и той не е безразличен към нея, но за момента не предприема нищо, тъй като това би довело до раздор в племето. 
“Искам да помисля дали въобще трябва да се случи нещо, защото може да е проблем за друг човек. Прекалено е перфектен”, разчувства се Мирела пред камерата на шоуто и открито заяви, че е хлътнала по Валери./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гуинет Полтроу пак го направи

Знаем, че Гуинет Полтроу обича да е предизвикателна, независимо дали се касае за спорни твърдения за човешкото здраве, кликбейт популяризиране на продуктите на собствената й марка или личния й живот. Последното, което 49-годишната актриса направи, беше свръхдраматично признание за едно от децата си. Полтроу заяви пред CBS Sunday Morning, че […]