Флорънс Пю откровено за гърдите и за целулита си

За своите 27 години Флорънс Пю е добила повече смелост в стила си, отколкото много по-опитни и възрастни нейни колежки. Тя е сред знаменитостите, чието присъствие на червения килим винаги се забелязва и това се дължи чисто и просто на факта, че не си налага самоцензура.
В откровено интервю с актрисата и своя приятелка Джоди Търнър-Смит, Флорънс Пю разказва повече за отношението си към модата, приемането на тялото си, както и като цяло за силата да отстоява себе си.
Актрисата, която наскоро гледахме в “Опенхаймер”, споделя, че в кино индустрията човек лесно може да се подхлъзне по хлъзгавия склон от комплименти. Тя самата обаче разкрива, че е здраво стъпила на земята, защото е наясно със себе си и със стила си, който е огледало на личността ѝ.
“Имам толкова много версии на себе си, които искам да покажа”, казва Флорънс Пю, щом става дума за визиите ѝ за червен килим. Най-любимите ѝ, с които се обличала досега, са роклите на Pierpaolo Piccioli и Valentino. Но актрисата не крие, че не винаги се е чувствала комфортно в тялото си, докато 50 фотографи наведнъж (в повечето случаи мъже) са ѝ подвиквали за снимки.
“През последните няколко години станах по-уверена и мисля, че това до голяма степен е свързано с дрехите, които нося”, пояснява Флорънс Пю. И няма как да не повярваме на думите ѝ, тъй като тя често демонстрира смелостта си в модата. Може би една от най-обсъжданите ѝ визии досега е тази с розовата рокля на Valentino, под която прозираха зърната ѝ.
“Това наистина разочарова хората. Но това е свободата, от която хората се страхуват. Аз се чувствам удобно и съм щастлива. Не се опитвам да скрия целулита на бедрото си или гърдите си. За съжаление толкова се стряскаме от човешкото тяло, че дори не можем да погледнем моите две малки сладки зърна под плата по начин, който не е сексуален. Трябва да продължаваме да напомняме на всички, че има повече от една причина женските тела да съществуват”, споделя още Флорънс Пю.
Въпреки шумните реакции по отношение на смелия си стил на обличане обаче, тя няма намерението да го променя. А иска единствено да продължава да се забавлява, изразявайки себе си чрез модата. Ние пък нямаме търпение да видим с какви други провокативни визии може да ни изненада още Флорънс Пю.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Радина Червенова е аут от bTV

Радина Червенова няма да е част от “Преди обед” от септември. Славната водеща на “По света и у нас” имаше постоянна рубрика в дамското предаване, която обаче не се радваше на голям успех сред зрителите. Сега подобна рубрика ще прави новото попълнение Ванина Цонева. Коучът (професия, която става по-модерна дори от […]

Subscribe US Now