Драмата с развода на Софи Търнър и Джо Джонас се задълбочава

Все още не знаем със сигурност какво точно е породило разрива в отношенията между Софи Търнър и Джо Джонас, но е факт, че изпълнителят подаде документи за развод.
Оказва се обаче, че нещата няма да минат никак гладко и безпроблемно, защото актрисата също е завела дело срещу него. Софи Търнър настоява двете им дъщери да заминат с нея за Англия, където и да се установят.
От документите, подадени в съда, става ясно, че актрисата твърди, че в края на 2022 г. двамата са имали устна договорка Англия да се превърне в постоянния дом на двете им деца. Като продажбата на къщата им в Маями е доказателство за тези намерения, пише People.
Разбираме още, че в момента дъщерите им са с Джонас, докато той е на турне с братята си, защото той има повече време през деня, което може да прекарва с тях. Нещо, което е невъзможно за Търнър, защото тя е заета със снимките на Joan. 
Софи Търнър твърди, че до развода се е стигнало изненадващо за нея след спор между двамата, състоял се на 15 август. А самата тя е научила за раздялата от медиите. От документите става ясно също така, че Джо Джонас не е разрешил децата им да пътуват до Англия при майка им, задържайки паспортите им.
Твърди се също така, че адвокатът на изпълнителя е потвърдил намеренията му да не позволява децата да напускат САЩ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената до Киану Рийвс с откровения за връзката им

Публичния си дебют като двойка Киану Рийвс и Александра Грант правят през 2019 г., като оттогава насам рядко са коментирали връзката си. Едно очарователно откровение обаче актьорът от “Матрицата” прави през март, когато People му задават няколко закачливи въпроса, като този кога за последно е изпитал истинско блаженство. “Преди няколко […]