Тита показа дома си и чисто нова придобивка ВИДЕО

Новоизлюпената поп фолк певица Тита, която мнозина все още трудно възприемат в този жанр, е на изцяло коледна вълна, ако съдим по онова, което показва в профила си в социалните мрежи.

Изпълнителката се похвали с чисто нова, артистична придобивка, на която изглежда, че не може да се нарадва. И ако си мислите, че става дума за някоя иновативна джаджа, лъжете се. Става дума за любопитна картина, която краси хола на певицата. Рисунката е дело на Vicart, а зад артистичния псевдоним се крие нежната художничка Вики Илиева, която рисува също дрехи, обувки и чанти.
Тита показа нови устни, счупи всички рекорди ВИДЕО

На картината е изобразен Чичо Скрудж и какъв точно намек прави Тита с него, оставяме на вас да прецените. Ясно е, че Тита обича да харчи, но и да получава скъпи подаръци. 
Новият мъж на Тита я глези предколедно в Лондон СНИМКИ
Като цяло Тита изпраща трудна година, защото се раздели с гаджето си след близо 2-годишна връзка. В професионален план пък, смяната на жанра все още оказва влияние. Да видим какво ще й донесе новата 2023-та./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от TITA (@hrisistar)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-известните коледни послания на кралица Елизабет

Тази Коледа е различна за Великобритания и цялото кралско семейство. За първи път от 70 години празникът ще бъде без кралица Елизабет, която почина на 8 септември на 96-годишна възраст. Което означава и, че днес крал Чарлз ще направи първото си коледно обръщение към нацията. Традицията с коледните обръщения на […]