Храните, които кралица Камила не понася

Много са въпросителните около съпругата на крал Чарлз. Що за човек е Камила? Как и защо успя да измести принцеса Даяна от сърцето на Чарлз? Ще се справи ли с това да е в центъра на вниманието? И преди всичко – трябваше ли да бъде коронясана като кралица Камила, след като предшественикът й, съпругът на Елизабет Втора, беше само принц Филип?
За момента нямаме отговори на горните, но пък знаем кои са най-мразените и най-предпочитаните храни на кралица Камила. Разкрива ги синът й Том Паркър Боулс по време на участието си в подкаста The News Agents.
На въпрос какво със сигурност не консумира Камила, Том отговаря: “Чили и чесън. Чесънът кара дъхът ти да мирише и не е приемлив по чисто социални причини.” След това допълва, че майка му не обича чили.
“Не обича прекалено силни подправки. Мисля си, че ако имаш работа да се срещаш с много хора трябва да си внимателен с това, което слагаш в стомаха си, за да не го раздразниш.” Том Паркър Боулс обаче допълва, че кралица Камила обича прясна риба и зеленчуци.
“Тя има наистина страхотна зеленчукова градина вкъщи. Отглежда невероятни праскови”, допълва той. 48-годишният Том e едно от двете деца на Камила от първия й брак с Андрю Паркър Боулс. Той има и 45-годишна сестра Лора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Почти година след сватбата - как върви бракът на Джей Ло и Бен Афлек

През 2021 г., почти две десетилетия след като отмениха първия си годеж, Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха отново. Миналата година през юли двойката си каза “да” първо на церемония в Лас Вегас, а след това и на по-голямо тържество в Джорджия. Оттогава двамата не се притесняват да показват […]

Subscribe US Now