Алергии в кралското семейство – от какво страдат някои от членовете му

Пролетта е сезонът на сенната хрема – една от най-често срещаните алергии в света. Наред с тях обаче хората могат да са алергични към храни, плесен, ухапвания от насекоми, козината на различни животни, гума и какво ли още не.
Изключение от тези неприятни здравословни проблеми не прави и кралското семейство. Не говорим за принц Уилям, който през 2018 г. се пошегува, че е алергичен към селфитата, а за съвсем не смешни алергии при някои от членовете му.
Елизабет Втора
Неслучайно любимите ѝ кучета коргита винаги са около нея – според информация на Country Life покойната кралица е била алергична към котки.
Кейт Мидълтън
Принцесата на Уелс се оказва с доста неприятна алергия за член на британското кралско семейство – към коне. Тя разкрива, че страда от нея през 2009 г. по време на поло мач на принц Уилям.
Кралицата-консорт Камила
През 2021 г. Камила е забелязана със зачервени очи на публично събития. Според Express тя е разкрила, че страда от сенна хрема.
Синът на принц Едуард
Пет седмици след раждането си през 2008 г. малкият Джеймс е приет в болница с алергична реакция. Принц Едуард – най-малкият син на Елизабет Втора, и съпругата му Софи разкриват пред ВВС, че състоянието не е опасно, но не поясняват за какъв вид алергия става дума.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваното събиране на Spice Girls, провокирано от Виктория Бекъм

На 17 април Виктория Бекъм навърши 50 години. Някогашна поп звезда със Spice Girls, сега тя е по-известна като моден дизайнер, съпруга на Дейвид Бекъм и майка на четири деца. Но по случай юбилея й всички тези неща се събраха накуп. Ето как – Виктория избра да отпразнува рождения си […]

Subscribe US Now