Цитиридис онемя от голия баджак на Прея СНИМКА

Певицата Прея се завърна в студиото на “Шоуто на Цитиридис”, но този път като гост. От предаването цяла седмица анонсираха, че чернокожата изпълнителка най-после ще признае истината за напускането си от шоуто. 

Водещият Николаос Цитиридис я атакува с този въпрос, но тя се оплете и започна да шикалкави. Вместо това реши да разсее зрителите с голия си баджак, който не е манекенски и не е много удачно да се набива толкова в очите на зрителите. 

Прея така и не каза причината да напусне шоуто. “Ако тръгна да говоря, ще изрежете думите ми”, засмя се тя. С това посече целия екип, че явно доста подбират какво точно да пуснат и чести режат думите на гостите си, за да направят по-голям рейтинг. И съответно оставят само изгодните за тях неща, всичко друго отива в коша. 
Така и не стана ясно какво е накарало Прея да се махне от шоуто, нито пък пожела да даде някакви съвети на своята заместничка Жаклин. Вместо това си призна, че все още е щастливо обвързана за гаджето, сгодили са се, но не мислят за сватба. Пошегува се в ефир, че все още си чуди как да направи така, че да даде по-малко пари за сватба, отколкото ще получи като подаръци./ show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Звездите, които са загубили членове от семейството си в жестоки убийства

Смъртта на член от семейството винаги е нещо болезнено. Но несъмнено още по-тежко е, когато животът на любим човек е насилствено отнет от друг човек. За съжаление, това са неща, които се случват, включително и на много популярни личности. Редица са звездите, които, оказва се, са загубили свои близки по […]

Subscribe US Now