Мария Бакалова бе хваната да се забавлява на чалга във Велинград в компанията на… СНИМКИ

Мария Бакалова продължава почивката си във Велинград с пълна сила и дори посети най- хитовата дискотека в града, където обаче звучи предимно чалга. Тя бе в компанията на любимия си Валери и на още няколко приятелки. 

Българската гордост в Холивуд се забавляваше без притеснение и вдигаха тостове с шотове заедно с приятелките си.
Мария и Валери нямаха претенции за ВИП места, а напротив, не се различаваха с нищо от останалите посетители, което направи добро впечатление на всички присъстващи.

От снимките се вижда, че Бакалова е в завидно добро настроение, но отново не е заложила на грим и прическа, а е изцяло натурална. 
Интерес предизвика и фактът, че Мария явно е почитателка на фолкмузиката, защото се забавляваше на песните, а също така аплодира и Емануела, която същата вечер имаше участие в препълнения клуб, който бе обявен за най-добрият в България за 2022 г. 

Както „Телеграф“ пръв писа и документира със снимки, Бакалова и Валери се отдадоха на романтична почивка в СПА столицата на Балканите след изтощителните снимки на новата лента на Мартин Кембъл в Солун.
Очаква се съвсем скоро Мария да стегне отново куфарите, защото й предстоят снимки на два нови филма./show.blitz.bg

Емануела пя за всички купонджии във Велинград 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мъже се наредиха на опашка, за да пипнат "яката дупара" на Гери-Никол ВИДЕО 18+

Палавата  Гери-Никол отново предизвика разврат на свое участие, като накара своите фенове да се наредят на опашка, за да се докоснат до задните й части. С перхидролен екстеншън до кръста и облечена в провокативни къси панталонки, Яката дупара се раздаде на макс за своите почитатели от мъжки пол, които се […]

Subscribe US Now