Ето я горещата бивша голяма любов на “Ергенът” Виктор СНИМКИ 18+

Може да гледате Виктор Стоянов, обграден от жени, мераклийки за вниманието му, но в близкото минало той е имал очи само за една жена, която се оказва и голямата му любов.

Най-желаният тв ерген е споделял, че е имал доста жени в живота си, но само с няколко е стигал до продължителна връзка. Голямата му любов е популярна фитнес инструкторка, която и досега предизвиква пожари с тялото и изпълненията си в социалните мрежи – Христина Парова.
Изненада! И Галена се гушна с “Ергенът”, двамата се… ВИДЕО 18+
Атлетичната блондинка е жената, с която Виктор е споделял спалнята си няколко години. Двамата се запознали в залата, където прекарват доста време, а любовта им пламнала бързо. Виктор нямал пролем с това, че Парова има дете от друга връзка.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Hristiana Parova Official (@hrisiparova)

Двамата са разделени от известно време, но той не е изтрил общите им снимки в Инстаграм. Стоянов разказа, че причините за края на връзката им са много, но са запазили добри отношения, пише Vbox канала “CoolNews”.
“Ергенът” Виктор изуми с ВИДЕО, в което е седнал върху… 
Хриси Парова е истинска сензация в социалните мрежи, където има над 100 000 последователи. В началото на пандемията запали мнозина с 40-дневно предизвикателство за постигане на топ форма у дома, а наскоро предизвиква отново – 20 дни за стягане на талията си и супер тяло за лятото.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Hristiana Parova Official (@hrisiparova)

“Реших да направя нещо целенасочено, специално за дамите, към една проблемна област – талията. Смятам, че тренировките за останалата част са много, от много колеги. За 20 дни някои клиенти постигат завидни резултати – сваляне на 7-8-9 см”, сподели Парова в скорошно интервю пред Нова тв./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

"Мисис България Вселена" Валери Стефанова предизвика сърцебиене от Мавриций СНИМКИ 18+

“Мисис България Вселена” откри летния сезон и то по такъв впечатляващ начин, че на последователите й в социалните мрежи направо свят им се зави. Актуалната ни най-красива омъжена дама събира естествен витамин Д сред екзотиката и лукса на четиризвезден хотел на остров Мавриций, а кадрите, които споделя, са повече от […]

Subscribe US Now