Как ще празнуват Хелуин децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Хелуин безспорно е един от най-любимите празници на децата. Защото какво по-забавно от това да се маскираш като вещица или зомби и да обикаляш съседите, които трябва да ти дадат бонбони, за да не им направиш номер?
Кралските деца не са по-различни от обикновените – и за тях Празникът на Вси светии, както още е известен Хелуин, е любим момент от годината. На този през 2023 г принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис вече ще са на училище след двуседмична есенна ваканция.
Децата на принца и принцесата на Уелс със сигурност ще се забавляват със съучениците си в училището Ламбрук, но преди това ще са отпразнували предварително празника с баба си Керъл Мидълтън.
“Хелуин е най-важният момент от есента. Все още си спомням колко съм се забавлявала и колко съм се плашела като дете. Това е шанс да се маскираме, да издълбаем тиквите и да играем на “Пакост или лакомство”, казва тя в Instagram профила на компанията си Party Pieces.
В последните дни там Керъл Мидълтън е споделила и някои от артикулите, които предлага в магазина си за Хелуин – костюм на вещица, изкуствена кръв, гигантски паяжини, балони с прилепи и черни салфетки-котки. Нищо чудно внуците й Джордж, Шарлот и Луис, както и трите деца на Пипа Мидълтън също да са се възползвали от тях.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Калин Врачански има нова жена СНИМКА

Розовият балон на актьора Калин Врачански и художничката Александра Стоянова, се спука. След като до неотдавна я определяше като жената на живота му и дори чертаеше планове за дете от нея, става ясно, че двойката са се разделили. От няколко дни насам Врачански се показва в социалната мрежа с друга […]

Subscribe US Now