И Оливия Родриго – по бански

Откакто през 2020 г. издаде дебютния си сингъл “Drivers License”, който се превърна в тотален световен хит, Оливия Родриго не остава незабелязана. Тя подготвя втория си албум Sour, който трябва да излезе през септември, а междувременно се е отдала на почивка.
20-годишната Родриго е избрала да прекара ваканцията си не другаде, е в Four Seasons Resort Maui – хотелът в Хавай, който стана сцена на първи сезон на сериала “Белият лотос”.
От там тя сподели поредица снимки, на които я виждаме да се наслаждава на водопадите и езерата на острова, на коктейли и нездравословна храна, както и на това да изкара цялата си ваканция по бански.
Оливия Родриго не е единствената знаменитост, която изгаря от желание да отседне в някои от оригиналните хотели, ползвани за декор на двата сезона на “Белият лотос”.
Баскетболната легенда Меджик Джонсън и семейството му отседнаха във Four Seasons в Таормина, Сицилия – сцена на действието във високо оценения втори сезон на сериала.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайните излизания на Кейт Мидълтън

Всеки път, когато прочетем за поредните занимания на Кейт Мидълтън, се чудим кога й остава време за всичко. И как въобще се сдобива с моменти, които да отдели единствено за себе си. Ето че на втория въпрос вече има отговор. Авторката на книгата The Palace Papers Тина Браун разказва, че […]

Subscribe US Now