Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо – заедно в Париж?

Новините около Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид не стихват. След първите слухове, че двамата излизат заедно – папараците ги дебнат зад всеки ъгъл с надеждата да “докажат” връзката им. И като че ли нещата работят в тяхна полза, тъй като миналата седмица Лео и Джиджи са забелязани на едно и също място – по едно и също време.
Професионалните ангажименти доведоха супермодела на Седмицата на модата в Париж. Докато покоряваше подиума, ние започнахме да се чудим какво прави ди Каприо. Бързо разбрахме, че и той е в Столицата на любовта. Въпреки това не го видяхме в близост до Хадид. Поне не до този момент.
Двамата са били в един и същи хотел в Париж в четвъртък, 29 септември, посочват източници на Page Six.
Джиджи е усмихната до ушите докато върви към Royal Monceau след дългия си ден на Седмицата на модата, около 22 ч. Близо три часа по-късно хотелът напуска Леонардо, според TMZ.
Въпреки че не е ясно къде Хадид прекарва нощта, за актьора сме почти сигурни, че е в компанията на приятели в няколко клубове. След което се връща в собствения си хотел.
Определено отношенията между тя са забулени от мистерия, но изглежда че носителят на Оскар се е присъединил към модела, докато е заета с професионалните си ангажименти в Европа. Освен в Париж, видяхме Леонардо и в Милано – миналата седмица в същия ден, в който Джиджи Хадид участва в ревюто на Versace пролет/лято 2023.
По-рано този месец редица източници уловиха двойката да прекарва времето си заедно на парти в Ню Йорк. От снимките става ясно, че двамата са потънали в разговор, докато Ди Каприо се закача с нея.
Двамата се познават от години, но слуховете за връзка се появиха след като бяха видени да присъстват заедно на откриването на Ned’s Club през юли. Новината изненада феновете на актьора, който се раздели с дългогодишната си приятелка Камила Мороне миналия месец.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емануела пак краде от колежка! В мрежата я попиляха, наричат я интригантка СНИМКА

Фолк певицата Емануела за пореден път показа липса на идеи и че единствено може да копира по-успешните си колежки. Неотдавна ви показахме как най-нагло открадна знаков тоалет от Преслава, а сега реши да забие нож в гърба и на Анелия.  Всички в бранша знаят що за стока е Емануела и […]