Как се забавлява Ричард Гиър с младата си съпруга

В последните години не попадаме често на името на Ричард Гиър. Актьорът на “Хубава жена” се вече снима относително рядко в киното и явно е посветил по-голямата част от живота си на семейството, и на благотворителни каузи.
А понякога успява да съчетае двете в едно. Тази седмица 74-годишният Гиър участва в благотворителната гала вечер на City Harvest – организация, която оползотворява хранителни отпадъци в Ню Йорк и осигурява храна за нуждаещи в града.
Той беше в компания на 41-годишната си съпруга – испанската активистка Алехандра Силва. Облечена в дълга черна рокля с тънки презрамки и прозрачни платки, тя определено беше от дамите, които привлякоха вниманието на вечерта.
В събитието на City Harvest се включиха още Джон Леджънд и Криси Тейгън, както и популярният френски шеф-готвач Ерик Рипер, който държи един от най-престижните ресторанти в Ню Йорк Le Bernardine.
Ричард Гиър и Алехандра Силва се ожениха на скромна церемония през 2018 г. Двамата имат двама сина – петгодишният Александър и четиригодишно момченце, което име за момента не е известно на медиите. Актьорът е баща и на 24-годишния Омър от брака си с Кери Лоуел, пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо британците вече харесват Кейт Мидълтън повече от принц Уилям

Принц Уилям и Кейт Мидълтън винаги са били сред най-харесваните личности в британския кралски двор. От години е ясно, че в един момент те ще станат новите крал и кралица, но в сложната ситуация в двореца не е ясно дали това ще се случи по-рано или по-късно от очакваното. И въпреки […]

Subscribe US Now