Още от щастието да си съпруга на Брус Уилис

През март миналата година семейството на Брус Уилис обяви, че актьорът се бори с афазия, която засяга когнитивните му способности и слага край на кариерата му. Преди четири месеца пък стана ясно, че му е поставена по-специфична диагноза – фронтотемпорална деменция.
За съжаление за болестта няма лечение, но това не отказва семейство Уилис от надеждата им в близко бъдеще това да се промени. “С напредването на състоянието на Брус се надяваме, че медийното внимание ще бъде насочено към информирането за тази болест, за която има нужда от повече внимание и изследвания”, се казва в изявление на близките на актьора.
Те споделят още, че Брус Уилис “винаги е намирал радост в живота”. От постовете им в социалните мрежи през последните месеци разбираме, че те го обичат безрезервно и непрекъснато го подкрепят.
Миналият месец съпругата му Ема Хеминг сподели емоционален пост в Instagram, в който не скри, че усеща “скръбта и тъгата”. И призна, че това, което я прави силна, са топлината и любовта, които цялото семейство Уилис получава.
Поредната трогваща публикация, качена от Ема Хеминг, отново ни връща към щастливите спомени на Брус Уилис. Видеото е от посещение на семейството в Дисниленд. На кадрите виждаме, че актьорът се вози на една от атракциите заедно със съпругата си и една от дъщерите си. И тъй като е един наистина грижовен баща, е сложил едната си ръка пред тялото на момиченцето си, а другата – пред лицето му, за да закрие плашещата гледка.
В коментарите, разбира се, не са спестени ласкателни коментари към загрижеността на Брус Уилис към децата му. Няма как обаче да знаем кога е правено видеото, тъй като Ема Хеминг не уточнява в поста си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синът на Маги Халваджиян си смени фамилията и вече е... СНИМКА

Дали ще има изненадани да разберат, че синът на Маги Халваджиян си е сменил фамилията? Не и ако сте запознати с щурия и веселяшки имидш на Бебо Халваджиян, който вече е с ново име. От няколко дни наследникът на най-успешния продуцент в момента у нас е с нова фамилия – […]

Subscribe US Now