Охранителката на фестивала в Кан, която ядоса няколко известни личности

Макар фестивала в Кан официално да приключи този уикенд, покрай голямото филмово събитие продължава да се шуми. Една от причините се оказа скандал, който се разрази през последните дни.
Жена бодигард беше смъмрена от Кели Роуланд на червения килим за “грубото си отношение”, като звездата от Destiny’s Child дори намекна, че поведението на охранителката се дължи на расизъм. Колеги на служителката обаче категорично отрекоха подобни обвинения и настояха, че тя “само си върши работата”.
Не мина много време и друга известна личност видимо не беше доволна от действията на въпросната разпоредителка. Кадри, циркулиращи в социалните мрежи, изглежда показват как жената от охраната се опитва да премести доминиканската актриса Масиел Таверас по стълбището на Palais des Festivals, което в крайна сметка води до това Таверас да блъсне охранителката.
Видеото, публикувано в X, показва Таверас да се качва по червения килим в бяла рокля, която включва дълъг шлейф с нещо, което изглежда прилича на Исус, отпечатано върху него. Охранителката прави знак на Таверас да се движи по килима, след като тя разгъва шлейфа на роклята си, което актрисата очевидно не прави.
Кадри от кавгата демонстрират как Таверас се противопоставя на инструкциите и хвърля шлейфа на роклята си надолу по стълбите, преди ситуацията да ескалира до такава степен, че актрисата буквално изблъсква жената от охраната, докато влиза в залата.
“Тя беше разпоредител, работещ под голям натиск, за да накара хората на килима да се движат, за да спре натрупването на тълпи”, каза ветеран от персонала на фестивала, който работи на събитието всеки май в продължение на 20 години.
Според него не е имало бутане, блъскане или мъмрене от страна на разпоредителката, но тъй като сигурността и безопасността са приоритет, заедно със спазването на стриктни графици, определени според договорите, затова дори знаменитостите трябва да се придържат към правилата.
“Включени са много разпоредители и те винаги се държат професионално и учтиво. В този случай разпоредителката със сигурност само си е вършила работата – тя не е направила нищо лошо.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария Бакалова рамо до рамо с идолите си - актрисата за вълнуващите срещи в Кан с Деми Мур и Кейт Бланшет

“Стажантът” се превърна в едно от най-коментираните заглавия на кинофестивала в Кан, а Мария Бакалова – в една от най-обсъжданите актриси. След успеха на “Борат 2”, българката отново е в центъра на вниманието. А това внимание идва не само от всички фенове и зрители, а и от звезди, с които си […]

Subscribe US Now