Блага от “Ергенът” стига почти до брак с… СНИМКА

Благовеста Бонбонова определено стана известна със своята чувствителност, която трогва дори Виктор Стоянов. Самата тя признава, че е много емоционален човек, който лесно плаче. Най-лесно се разстройва заради… любов. Блага лекува разбитото сърце с още любов, каза тя в Инстаграм профила си.

Блага сподели, че до този момент е имала няколко големи любови, а едната ѝ връзка била почти стигнала до брак. Цели 8 години е била във връзка с момче, в което е била силно влюбена, но пътищата им се разделили.
Никога няма да познаете Благовеста Бонбонова на тези СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Blagovesta Bonbonova (@blagovesta_bonbonova)

Поне засега по всичко изглежда, че любов между Бонбонова и най-желаният тв ерген Виктор Стоянов, едва ли ще се случи, макар в публичното пространство да се появяват всякакви противоречиви информации.
Ето с коя от участничките е спал Виктор след края на “Ергенът”
Блага отговори и на друг въпрос, от който се интересуват всички, а именно в какви отношения е с Алекс Гърдева. Двете бяха доста близки в началото на шоуто, но Блага се разграничи от нея впоследствие, но поясни, че няма никакви лоши чувства към Алекс, но и че двете не са приятелки. Психоложката го потвърди./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Сексапилната Бояна Генова чака бебе от... СНИМКА

Моделката Бояна Генова, която обикновено хвърля щедро сексапил от профила си в социалните мрежи, този път хвърли голяма бомба, защото показа наедряло бременно коремче. Изкусителната блондинка, която стана популярна покрай сериала “София ден и нощ”, а след това и след участието си в “Игри на волята”, изненада много последователите си, […]