Жената, с която излиза бъдещият крал на Дания

За кой ще се ожени един бъдещ крал е въпрос не само от романтично естество. Затова и връзките на бъдещите монарси, когато все още са принцове или принцеси, няма как да не се следят изкъсо.
В това отношение принц Кристиян за момента се справя чудесно. 18-годишният бъдещ крал на Дания излиза с… принцеса. Става дума за 18-годишната Киара Бурбонска, дъщеря на херцогът на Кастро Карло.
Да, може да става дума за италианска принцеса, а Италия отдавна не е монархия. Но това не отменя аристократичния произход на Киара. Двамата с принц Кристиян бяха забелязани за първи заедно по време на Монако Гран При през май тази година.
По-късно през лятото папарашки снимки показаха, че Кристиян и Киара са заедно на море в Ибиса. А според информация на Woman’s Day най-големият син на престолонаследника на Дания принц Фредерик вече е запознал гаджето си с баба си, кралица Маргрете.
Според изданието това е негласно одобрение от страна на кралицата, която “не пие чай с кой да е”. Маргрете се интересува живо от личния живот на Кристиян, защото един ден именно той ще седне на престола на Дания.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Известна плеймейтка роди тайно от възрастен мъж

Синеоката плеймейтка Маги Бадер е станала майка на момче за втори път, пише „Телеграф“. Хубавицата успя да опази в тайна раждането. Тя умело прикриваше почти до последно и бременността си, като споделяше през цялото време снимки и видеа, на които коремът й да не се вижда. Щастливото събитие е станало […]

Subscribe US Now