Как Аштън Кътчър се е обяснил в любов на Мила Кунис

Мила Кунис и Аштън Кътчър са женени още от 2015 г., но чак наскоро актрисата за първи път разказва в предаването на Кели Кларксън за начина, по който съпругът ѝ ѝ признава, че я обича.
Мила разкрива, че точно както баща ѝ се е обяснил в любов на майка ѝ, така и Аштън се е обяснил в любов и на нея. Актрисата уточнява, че с половинката си вече са били заедно три месеца, когато той се появил в два часа през нощта пред къщата ѝ пийнал и ѝ е казал, заваляйки думите: “Обичам те толкова много”.
Сега, няколко месеца след като вече знаем тази история, идва ред да разберем още малко за нея и то от мъжката гледна точка. Аштън Кътчър също гостува в предаването на Кели Кларксън, където водещата му припомня за разказа на съпругата му за първия път, в който ѝ е казал “Обичам те”.
“Спомням си го. Спомням си го ясно, защото влязох в къщата ѝ и пеех тази песен на Кени Чесни: “Ти и текилата ме подлудявате”, споделя Аштън Кътчър, който не отрича, че тогава си е пийнал именно текила. “И тогава ѝ казах, че я обичам, и го имах предвид, когато го казах”, разказва още актьорът.
Мила Кунис обаче не е съвсем убедена, че пиянските думи на половинката ѝ са искрени и затова му казва да ѝ ги каже отново на трезва глава на сутринта.
Но явно колкото и да си е пийнал Аштън Кътчър тогава, не е било достатъчно, за да заличи спомените му от снощната вечер и на сутринта наистина събужда Мила Кунис и ѝ казва: “Хей, обичам те”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нов резил за Тото от "СкандаУ" след гафа с Ботев и Левски ВИДЕО

Вчера Тото от “СкандаУ” направи голям гаф, заявявайки в подкаста си, че Ботев и Левски, които са загинали за свободата на българския народ, били турци, защото са родени 600 години, след като това тук е Турция. “И много се дразня, когато слушам някой път как Ботев и Левски са се борили за […]