Полицай смачка силиконовите гърди на участничка във “Фермата” СНИМКА

Една от участничките във “Фермата” едва не остана без най-привлекателните си атрибути. Бившата хандбалистка Камелия претърпя инцидент, който сериозно застраши силиконовите й импланти.

Драмата се разигра по време на игра на народна топка, след като полицаят Евгени се прицели в риалити героинята с огромна сила. Топката излетя от ръцете му и се заби жестоко в гърдите на Камелия, я те се хвана за удареното място и ужасено се развика пред всички: “Това беше в десния имплант! Ако го беше спукал, те таксувах!”
Секси гимнастичка си търси мъж с обява във “Фермата” СНИМКИ

По-късно Камелия направи обстоен преглед на прелестите си, за да установи има ли поражения. “И двата импланта са тук, проверих ги, всичко е точно, съразмерни са! А и имат 20 години гаранция!”, отдъхна си облекчено тя.
Баща алкохолик тероризира участничка във “Фермата” СНИМКИ
Освен Камелия, в стопанството се подвизава още една силиконка – домакинята Аксения. Другите жени с естетични подобрения – рускинята Альона и миската Симона, отпаднаха от риалитито след дуели на Арената./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Певицата Лидия смени Наско Колев със звезда от "Игри на волята" СНИМКА

Преди броени дни фолк зведзата Лидия се завърна от Лондон, където успя да съчетае работата с кратка почивка. Всички очаквахме до нея да се появи гаджето й Наско Колев, но вместо това в видяхме с друг известне мъж.  Оказа се, че изпълнителката от музикалния лейбъл на тийнсензацията Галин е опасно […]