Риана – блондинка със сериозна заявка на събитие на Fenty Beauty

От години Риана успешно се преквалифицира от певица в бизнес дама. Тя превърна марката си за бельо и за грим в мултимилионен бизнес и очаквано изявите й на музикалната сцена останаха на заден план. Е, да не забравяме, че междувременно успя да роди и две деца.
Но феновете й не спират да искат нови песни от нея, а тя все така продължава само да гъделичка любопитството им. Така очакването на новия й албум, който трябва да е продължение на последния от 2016 г., продължава вече няколко години. А тя е все така категорична, че той все пак ще види бял свят.
По време на събитие за представяне на нов козметичен продукт от марката Fenty Beauty Риана отново отговори за въпроси на журналисти за така очакваните от нея музикални изненади. “Ще бъде невероятно. Трябва да бъде – това е единствената причина, поради която все още не е излязъл”, категорична е певицата за новия албум.
И допълва, че трябва наистина да усети и да почувства музиката и тя да представлява еволюцията й във времето, в което е била на сцената. Да бъде “демонстрация на растежа”, през който е преминала, докато не е на върха на класациите, цитират я от Vulture.
За Риана създаването на новия албум е “игра” и “забавление”, но той е и един наистина сериозен проект, с който иска да покаже на всички свои последователи къде се намира тя в момента, в каква личност се е превърнала. И с това дава сериозна заявка, че музиката, която всички очакваме с нетърпение, ще бъде по-различна от всичко, което сме чували досег от нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Ева Лонгория се мести в Испания

Ева Лонгория и съпругът й Пепе Бастон се готвят да се преместят в Испания. 49-годишната американска актриса и 56-годишният мексикански бизнесмен ще се преместят за сега временно със сина си Сантяго, който е на 5 години. Двойката, която досега живееше в Лос Анджелис, обяви за продажба къщата си в Бевърли […]

Subscribe US Now