Гигантска жаба изскочи пред Емануела, скъса си дрехите и ето какво стана СНИМКИ

Култовата песен “Комбайна вършачка”, по-известна  като “Васко Жабата”, заля целия Тик Ток по света. Ретро фолк хита получи втори живот, а истерията по кючека е неописуема. 

На едно от последните си участия в Студентски град Емануела бе изненадана на сцената от доста секси жабок. Изпълнителката на “Нотариално заверен” не успя да отлепи очи от зелената жаба, особено след като се съблече и показа коремните си плочки. 

Най-оборотното заведение в нощна София реши да яхне вълната от истерията по песента и за целта са изработили костюм на жаба, под който се крие секси мъж, който обича да показва плочките на корема. Първата си поява в клуба той направи преди седмица на участието на Емануела. 
Хитовата пайнерка бе шокирана от появата му, но бързо се съвзе и успя да се забавлява на песента и превъплъщението на жабата. Тя бе предизвикана да пее и танцува тази модерна в Тик ток средите песен, но се оказа, че певицата с изумрудените очи не е научила текста и публиката се задоволи само с танцувалните й умения, които също не се оказаха впечатляващи. 

Зелената жаба се появява всяка вечер в пика на купона в клуба и всеки желаещ можещ да се снима за спомен с този герой, който допълнително допринася за доброто настроение на купонджиите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Отново заедно - смъртта на кралицата събра Уилям и Хари

Докато Великобритания приветстваше новия си крал в събота, 10 септември, почитателите на кралското семейство имаха и повод за радост, въпреки смъртта на кралицата. Или именно заради нея. Защото тя се оказа поводът принцовете Уилям и Хари да се съберат след две години хладни отношения. Смъртта на Елизабет II обедини не […]

Subscribe US Now