Вчера Емили Тротинетката е направила два опита за самоубийство

Емили Йорданова, известна повече като Емили Тротинетката, преживя нещо кошмарно в Плевен. Група младежи скочили на бой на блондинката, която е родена като момче, но по-късно решава, че иска да продължи живота си като момиче. 

Всички тези обиди и системен психически и физически тормоз се отразяват на Емилия, която във вчерашния ден е направила опит за самоубийство. 
Емили се разхождала спокойно из плевенските улици, докато не била разпозната от групичка младежи. “Там имам хиляди хейтъри, които ме знаят още от ученическите ми години, когато все още не бях Емили”, започна разказа си в Инстаграм тя. 

Емили с гаджето си Тихомир 
Но в неделния ден по време на разходка в града, Емили била разпозната от група млади хора, които започнали да я обиждат. Тя не си замълчала, а групата станала още по-агресивна. “Започнаха да налитат на бой”, сподели Емили.
Тогава емоциите си казали думите и Емили легнала на пътното платно на натоварен плевенски булевард с една идея – самоубийство. 
Слава Богу до такова не се стигнало, а инфлуенсърката тръгнала да се прибира към София с влака. Нападателите продължили да я следват, а Емили легнала на релсите на влака. 
В крайна сметка до по-сериозни инциденти не се стигнало, а Емили се прибрала в София./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мая Нешкова пред БЛИЦTV: Да си пожелаем да сме свободни хора, да оправим България като държава

Мая Нешкова е родена на 1 май 1957 г. в София. Завършва Консерваторията през 1978 г. в класа на Ирина Чмихова. Популярността й дотолкова нараства през 80-те, че тя става единствената певица на българската поп музика, която прави концертите си на стадиони. Омъжена е за Кирил Икономов, с когото имат […]