Шок и сълзи в “Хелс Китчън” след изненадващото напускане на… ВИДЕО

Снощният епизод на кулинарната надпревара “Хелс Китчън” предизвика истински шок в зрителите, защото изненадващо шоуто напусна един от най-колоритните участници този сезон – врачанката Цветомира.

Устата врачанка си свали престилката и я връчи на шеф Виктор Ангелов само 3 седмици преди големия финал в риалити формата, загубвайки окончателно шанса за наградата от 100 000 лева.
Ето какво още обещаха на големия победител в “Хелс Китчън” СНИМКА

“Кифла, не кифла, колко на 18, още ученици, биха се впуснали на такъв формат и то да е и нещо свързано с образованието им? Браво! Достойно представяне и дано в бъдеще да ѝ се получат нещата и то в тази посока”, гласи един от многото коментари малко след края на епизода в социалните мрежи.
Станислав от “Хелс Китчън” вдига сватба с гримьорка ВИДЕО
“Много трогателни бяха думите на шеф Ангелов! Харесвам как намира винаги най-точните думи и в тази мелачка ги учи на много истини в живота! Дано да са го слушали внимателно! А Цвети ще ми липсва! Предаването с нея беше цветно и свежарско! Аз хареквах това,че шеф Ангелов я насърчаваше и подкрепяше! Пожелавам и много успехи и да не изневерява на себе си!”, се казва в друг./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Hell’s Kitchen Bulgaria (@hells.kitchen.bulgaria)

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво мисли Емили Ратайковски за шума около целувките ѝ с Хари Стайлс

През последните месеци Емили Ратайковски сменя мъжете, с които излиза, толкова бързо, че ни е трудно да им хванем края. Последно моделът влезе в полезрението ни с едно видео, на което се вижда как си разменя страстни целувки с Хари Стайлс. Поне към момента обаче не знаем дали между двамата има […]

Subscribe US Now