Прея обяви голяма новина, сгоди се за… СНИМКИ

Поп певицата Прея обяви голяма новина преди броени часове, за която сме сигурни, че тайно си е мечтала отдавна. Тя май вече получи най-хубавия коледен подарък в аванс – годежен пръстен. 

В профила си в социалните мрежи чаровната изпълнителка, която е водеща на “Гласът зад кадър” в “Гласът на България” и певица в бенда на “Шоуто на Цитиридис”, показа нагледно какво щастие изживява в момента заедно с любимия си.
Няма да повярвате какво прави Прея зад кадър в “Шоуто на Цитиридис” СНИМКА

“Евден, хубав вкус имаш”, пише развълнуваната Прея под кадрите, на които се вижда колко е щастлива в обятията на любимия си, с когото са заедно от последните години, както и какъв пръстен вече блести на безимения й пръст./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Носителят на три златни медала от фестивала в Копривщица Атанас Георгиев: Не бях чувал, че от пеене могат да се вземат пари!

Атанас Георгиев е певец, надарен от Бога. Наградите му са толкова много, че можеш с лопата да ги ринеш – твърди фолклористът, професор Николай Ников. Към тези похвални думи хората, които го познават добре, ще добавят: скромен до глупост, непрактичен, Господ му е дал талант, но не и амбиция. Пее само […]

Subscribe US Now