Джулия Фокс пак прикова погледите ни

Не е минал и месец от последната провокация на Джулия Фокс и ето, че сега отново сме свидетели на поредната такава. И изобщо даже нямаме нищо против и по-често да ѝ се радваме – тя просто успява да прикове погледите ни всеки път.
Щом Джулия Фокс попадне в полезрението ни, веднага усещаме мистериозната ѝ, по-тъмна енергия, която излъчва. И определено ѝ отива. Или пък само ние си мислим така, просто защото вече сме свикнали да виждаме модела, облечена в странни и по-странни облекла, и то все в черно… кой знае?
Но така или иначе всяка нейна поява по улиците на Лос Анджелис и Ню Йорк е впечатляваща. От странни бодита, през нестрандартни рокли, екстремно къси поли и бюстиета, панталони-ботуши и какво ли още не – не се и съмняваме, че провокациите на Джулия няма да спрат. Тя просто вече съвсем успешно си е наложила имиджа на господарката на мрака в модата.
И точно тя най-наскоро е била забелязана да се разхожда из Ню Йорк в дълга, прилепнала по тялото ѝ черна рокля, за която последното нещо, което бихме казали, е, че е стилна – по-скоро прилича на някакъв нескопосан калъф. Цялостната визия на Джулия я кара да изглежда сякаш отива на снимки за вампирски филм. Е, сигурно и такъв ефект е търсен. В случай че наистина е така, то бихме казали, че се е получил.
И явно не е станал просто ей така, а е бил добре обмислен и от дизайнерката на тоалета – Бриана Андалор, която е и приятелка на Джулия. Любопитен факт е, че двете се срещат за първи път тъкмо в Ню Йорк, когато са били едва на 16 години.
“Джулия определено има мистериозна, тъмна енергия, която е мрачна и просто много, много готина”, казва дизайнерката през май тази година в интервю за Dazed.
Склонни сме да се съгласим. Все пак, и преди сме си признавали – колкото пъти Джулия Фокс се появява с нова провокация, толкова пъти приковава погледите ни. Предполагаме, че и занапред ще е така. А засега не ни остава друго, освен да очакваме следващата. Нямаме търпение.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Бекинсейл както не сме я виждали досега

Кейт Бекинсейл не спира да ни изумява с впечатляващия начин, по който изглежда. 49-годишната актриса демонстрира тренировките и съвършените си форми често в своя Instagram профил. А тялото й е достойно не само за екрана… Но и за модния подиум, където я видяхме преди дни. Бекинсейл участва в ревюто на […]

Subscribe US Now