Най-сексапилният плешив мъж за 2023 г. е…

Той е принцът на Уелс, бъдещият крал на Великобритания, съпругът на Кейт Мидълтън и бащата на Джордж, Шарлот и Луис, но това далеч не са единствените титли, с които принц Уилям може да се похвали. Съвсем наскоро му беше дадена нова, която едва ли са очаквали много хора, а именно най-сексапилният плешив мъж в света за 2023 г.
За да вземе титла, Уилям детронира Вин Дизел от първото място. Други топ претенденти включват Джейсън Стейтъм и Джеф Безос. Класацията, съставена от Reboot е базирана на няколко критерия. Един от тях е на това колко интернет търсения са предприели хората за “без риза” или “голи” снимки на някои от въпросните плешиви господа. 
Освен това Reboot анализира височината, нетната стойност на известните плешиви мъже и доколко те съответстват на математическото “златно сечение”, което уж показва “идеалните” пропорции, използвани в известни произведения на изкуството.
След това те използват друг показател, а именно “факторът на блясък”, за да определят излъчването на всеки претендент. Но това не е всичко. По време на изследването се сравнява и средната честота на гласа им, като се проверява колко е близо до предполагаемия идеал от 96 херца. “Уилям зае първото място по всички показатели, но изследователите също твърдят, че той е значително по-секси от другите високопоставени претенденти”, съобщава The Mirror.
Ето как изглежда топ 10 на най-сексапилните плешиви мъже в света за 2023 г.:

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваното признание на Марая Кери

Може и още да не е декември, но наостреният ни слух чува, че хитовото парче на Марая Кери All I Want For Christmas Is You вече звучи все по-често. И понеже певицата е същинско превъплъщение на Коледа, не е изненада, че носи със себе си щедра доза празнично настроение, докато […]

Subscribe US Now