Джъстин Бийбър след заболяването

Изминаха почти два месеца откакто Джъстин Бийбър разкри, че страда от заболяване, довело до частична парализа на лицето му. Тогава стана и ясно защо взе решението да отмени концерти от световното си турне. Разбираемо е и защо феновете бяха разочаровани, но и търпеливи към певеца, а сега пък той на свой ред прави жест към тях.
Джъстин е подновил световното си турне Justice и е изпълнил един от първите си концерти в Италия, по време на фестивала Lucca Summer Festival.
След завръщането си на сцена той качва развълнуван пост в Instagram профила си. Явно певецът е нямал търпение почивката му от музиката да приключи, както личи от написаното от него в описанието: “Обичам ви, хора и ми липсвахте.”
Тези думи са придружени от няколко снимки на Джъстин по време на изпълненията. От тях се вижда, че за щастие е възстановил добрата си форма и е все така енергичен.
Това доказва и видеото от концерта, което е качила съпругата му Хейли в стори в Instagram. “Едно нещо, което знам със сигурност е, че този мъж няма да се откаже”, пише тя.
Добрата новина за подновяването на турнето идва почти два месеца след отлагането му заради поставената на Джъстин диагноза синдром на Рамзи Хънт. Това състояние възниква, когато вирус засегне нерв в главата и при певеца е причинило пълна парализа на половината от лицето му.
Явно Джъстин вече се е възстановил, благодарение и на отдадените грижи на Хейли, и сега вече спокойно отново може да продължи турнето си. Следващите изпълнения ще са в Дания, Швеция, Норвегия и Финландия, пише Seventeen.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Горещите извивките на Хайди Клум

Лято, плаж, басейн, Хайди Клум. Всичко, което следва от подобно съчетание, не включва много дрехи, гарантира покачване на и без това високите градуси и, разбира се, носи след себе си провокативни снимки. А към тях този път тя добави и видео. Заедно със съпруга си Том Каулиц, германският модел се наслаждава на лятната […]

Subscribe US Now