Леброн Джеймс и синът му пренаписаха историята

Леброн Джеймс може и да е на 39 години, но продължава да бъде сред най-добрите баскетболисти в NBA. Неведнъж през последните години Краля е казвал, че една от целите му е да остане достатъчно дълго в лигата, за да играе заедно със сина си Брони.
Е, тази мечта ще се осъществи съвсем скоро, защото Брони Джеймс бе избран от драфта на NBA не от кой да е, а от Лос Анджелис Лейкърс.
Въпреки здравословните си проблеми през миналото лято, Брони бе избран под номер 55 във втория кръг на драфта. Това означава, че когато сезонът стартира тази есен, Леброн Джеймс и Брони Джеймс ще се превърнат в първите баща и син, които играят по едно и също време в NBA. При това в един и същи отбор.
Преди драфта обаче Рич Пол, който е агент и на двамата, заяви пред ESPN, че дори Лейкърс да изберат Брони, това не гарантира оставането на Леброн в отбора. В следващите седмици трябва да стане ясно и решението на Леброн Джеймс.
ClutchPoints твърдят, че от Лейкърс са готови да предложат нов тригодишен договор на Краля на стойност 162 милиона долара. Това би го задържало в NBA поне до сезон 2026-27. Интересното е, че по-малкият син на Леброн Джеймс – Брайс, би могъл да заиграе в NBA най-рано през 2026 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Морган Истууд - най-малката дъщеря на Клинт Истууд, вече е омъжена жена

Морган Истууд – най-малката дъщеря на Клинт Истууд, и половинката ѝ Танер Купманс обявиха, че са сгодени миналото лято, по време на пътуването си в Италия. “Невероятно щастлива”, написа тогава тя към снимката в Instagram, на която показва годежния си пръстен. Миналият месец пък влюбената двойка сподели поредната прекрасна новина, […]

Subscribe US Now