Принцеса Мери и кралица Летисия като в конкурс за красота

Двойна доза царственост и красота ни предоставя официалното посещение на Летисия и Фелипе в Дания през тази седмица. Испанските крал и кралица прекараха три дни заедно с датската кралица Маргрете, както и с престолонаследника принц Фредерик и съпругата му Мери.
Безспорно всички погледи са вперени в Летисия и Мери – две от най-елегантните и красиви кралски особи в Европа. Кралицата и принцесата демонстрираха топли отношения, всеки техен тоалет беше повод за възхищение, както и коментари.
51-годишните Мери и Летисия бяха избрали няколко класически палта, които носеха по време на ангажиментите си на открито, като посещението Датския център по архитектура и полагането на възпоменателни венци пред цитаделата.
Много наблюдатели сметнаха за куриозно, че на 6 ноември испанската кралица се появи с дълго бяло палто и обувки на висок ток, а на 7 ноември датската принцеса също облече подобно палто в бяло.
Кралица Летисия си спечели и критики за два от вечерните си тоалети. По време на гала вечерята в двореца Кристиансборг в Копенхаген тя носеше пищна рокля в тъмносиньо и доста голяма корона в сравнение с тези на датските кралица, и принцеса.
На следващата вечер пък Летисия беше избрала черна рокля, обсипана с пайети и с доста изрязан гръб, която се стори доста предизвикателна на мнозина. За сравнение принцеса Мери носеше семпъл тъмносин топ в комбинация с обемна пола на масовата марка H&M.
Няма спор обаче, че испанската кралица Летисия и датската принцеса Мери за поред път затвърдиха “титлите” си на най-добре изглеждащите и елегантно обличащите се монархически особи в Европа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Натали Трифонова вдигна скандал в ефир на Бакърджиев и Цънцарова, а причината се оказа мъж

Натали Трифонова вдигна сериозен скандал на колегите си от сутрешния блок на bTV заради подигравки към новина, която тя представи от диванчето, на което по традиция се събира екипа. „Ядосахте ме!“, изригна тя в ефир, след като Пепи Бакърджиев и Мария Цънцарова не спряха да се хилят на това, че […]